Articulația umflată


articulația umflată

Căutare Află despre durerea articulația umflată Durerea articulară poate afecta multe zone diferite ale corpului, inclusiv genunchii, gleznele, șoldurile și articulația umflată, precum și degetele și încheieturile mâinilor. Prezentarea cauzelor durerii articulare și modul în care aceasta poate articulația umflată ameliorată.

Simptomele durerii articulare Tipurile de articulații care sunt adesea afectate de durere sunt degetele, genunchii, șoldurile, gleznele și articulațiile umărului. Se poate acumula lichid în articulații din cauza inflamației, ceea ce provoacă edemul.

articulația umflată cum să amelioreze umflarea cu artrita degetelor

Durerea articulațiilor te poate afecta în multe feluri, în funcție de locul în care este localizată. Durerea de genunchi poate face ca activități banale precum mersul pe jos, practicarea sportului articulația umflată dansul să devină inconfortabile.

Dacă durerea se află la nivelul umărului, poți simți disconfort atunci când ridici ceva, în timp ce durerea de șold poate face articulația umflată urcarea scărilor sau pur și simplu ridicarea de pe un scaun să fie o experiență dureroasă.

Diagnosticarea durerilor de articulatii Exista o serie de teste si examinari pentru a diagnostica durerile de articulatii. Medicul sau specialistul va alcatui un istoric medical al articulația umflată pacientului care au dus la durerea articulatiilor sau care sunt asociate cu durerea de articulatii a acelui pacient. Medicul va incerca sa afle si va articulația umflată cu persoana care este activitatea sau activitatile - daca exista vreuna - pe care pacientul o facea atunci cand durerea articulatiilor a inceput. De asemenea, este important de discutat care sunt afectiunile care agraveaza sau care calmeaza ori care afecteaza gradul de durere pe care o simte pacientul. Dupa consultul pacientului, este posibil sa fie nevoie de mai multe teste, inclusiv analize de sange si radiografii sau alte metode de articulația umflată imagistica.

Ca urmare a mișcărilor cotidiene, articulațiile sunt supuse în mod constant presiunii, fiind astfel vulnerabile la uzură. Articulația genunchiului este deosebit de vulnerabilă deoarece susține toată greutatea corpului și orice forță suplimentară atunci când alergi sau sari. Cine este mai predispus la durerile articulația umflată Oamenii sunt predispuși la dureri de genunchi pe măsură ce înaintează în vârstă iar persoanele supraponderale sau sportivii prezintă un risc mai mare de a avea genunchii articulația umflată.

articulația umflată medicația articulației șoldului

Cauze comune articulația umflată durerii articulația umflată Durerea articulară apare, de regulă, articulația umflată urmare a unui traumatism de exemplu, răsucirea articulației genunchiului sau a gleznei în timpul sportului sau artrozei, care afectează cel mai adesea genunchii, șoldurile și articulațiile mici ale mâinilor.

Tratament specializat Dacă durerea articulară este însoțită de umflarea zonei respective, roșeață, sensibilitate și căldură în jurul articulației, consultă medicul.

osteochondroza unguentului coloanei toracice tratamentul articular cu gheata de zăpadă

Acesta îți va putea recomanda exerciții ușoare sau efectuarea unor analize, cum sunt radiografia sau analizele de sânge articulația umflată a identifica sursa durerii și tratamentul adecvat.

Medicul îți poate recomanda medicamente antiinflamatorii pentru a reduce inflamația și ameliora durerea.

artroza articulațiilor ce este

Tipuri de durere Tipuri de durere articulară provocate cel mai frecvent de artroză: Vezi gama noastră de produse Află modul în care produsele noastre articulația umflată pot ajuta Descoperă gama de medicamente topice Voltaren pentru a-ți trata durerea.