Inside Fashion Competition 2016 • Juriul 2015

Juriul Inside Fashion Competition YKK 2015 este format din:


Kei Kagami

Ambasador YKK Worldwide
Presedintele Juriului

Maria Lucia Hohan

Designer

Bernard Cheere

Director Artifex Focsani

Domnica Margescu

Fashion Director revista ELLE

Alin Stupu

Coordonator Vanzari YKK Romania


 

Invitatul special

Cine decide cat de buna este o idee?


Juriul concursului ”Inside Fashion” este format din oameni care pot sa vada intr-o idee mai mult decat estetica ei. De la efectul social pe care il poate avea prin moda strazii – observat de un blogger de moda – si pana la potentialul de succes comercial pe care il are, rol indeplinit de managerul YKK si de catre reprezentantul unei fabrici de textile din Romania, juriul urmareste toate criteriile care pot sa-ti transforme ideea intr-un proiect demn de premiile importante pe care le ofera.

Si pentru ca YKK crede in modele, din juriu mai fac parte si un designer roman de succes pentru a-ti oferi un insight relevant pentru proiectele tale viitoare.

Invitatul special al Galei si un nume de referinta in design-ul experimental, Kei Kagami reprezinta un etalon al succesului bazat pe creativitate si executie desavarsita. Colaborarea dintre designerul nipon si YKK a dat nastere unor colectii care respecta libertatea de creatie a artistului dar beneficiaza de sprijinul unei companii cu traditie. Aici gasesti mai multe informatii despre Kei Kagami si colaborarea lui cu YKK.


 

Cine decide cat de buna este o idee?

Maria Lucia Hohan, membru in juriul Inside Fashion Competition


maria-lucia-hohan

Noua generatie de designeri romani are cu siguranta un un lider in Maria Lucia Hohan. La nivel international, numele ei este sinonim cu succesul dobandit prin pasi mici si corect executati. Determinarea cu care Maria Lucia Hohan si-a creat un brand si a construit un business plecand de la deschiderea globala pe care ti-o ofera mediul online astazi, este cel mai bun exemplu pentru orice tanar creativ.

MariaLuciaHohan.com este locul in care publicul din toata lumea s-a familiarizat cu stilul designerului roman si de unde isi aleg tinutele vedete precum Jennifer Lopez, Madonna, Dita von Teese, Selena Gomez sau Shakira.

Estetica romantica si atentia deosebita acordata materialelor si finisajelor au contribuit la dezvoltarea in termeni de calitate si incredere in perceptia clientelor sale.

Studiile de moda facute in Franta, succesul dezvoltarii propriului brand si viziunea de ansamblu pe care o are asupra pietei de fashion o fac pe Maria Lucia Hohan unul dintre cei mai avizati si importanti membrii ai juriului.

Creatia ta va fi evaluata de catre singurul designer roman care a ajuns sa-si vanda creatiile pe principalele platforme online de moda (Net-a-porter.com, Luisaviaroma.com, Farfetch.com) si in acelasi timp sa fie o prezenta constanta in aparitiile de covor rosu ale starurilor din toata lumea.

Urmeaza-i exemplul de seriozitate si incredere in fortele proprii in toate proiectele in care te implici!

Raspunde pozitiv provocarii pe care ti-a lansat-o YKK si foloseste fermoarul pentru a reinterpreta costumul popular romanesc si poti castiga participarea la unul dintre cele mai importante targuri de moda din lume.