Inside Fashion Competition 2016 • Juriul

Juriul Inside Fashion Competition YKK 2016 este format din:


Kei Kagami

Ambasador YKK Worldwide
Presedintele Juriului

Andreea Badala

Designer, creatoarea brandului Murmur

Bernard Cheere

Director Artifex Focsani

Domnica Margescu

Fashion Director revista ELLE

Raul Porutiu

Director general YKK Romania


 

Invitatul special

Cine decide cat de buna este o idee?


Juriul concursului ”Inside Fashion” este format din oameni care pot sa vada intr-o idee mai mult decat estetica ei. De la efectul social pe care il poate avea prin moda strazii – observat de un blogger de moda – si pana la potentialul de succes comercial pe care il are, rol indeplinit de managerul YKK si de catre reprezentantul unei fabrici de textile din Romania, juriul urmareste toate criteriile care pot sa-ti transforme ideea intr-un proiect demn de premiile importante pe care le ofera.

Si pentru ca YKK crede in modele, din juriu mai fac parte si un designer roman de succes pentru a-ti oferi un insight relevant pentru proiectele tale viitoare.

Invitatul special al Galei si un nume de referinta in design-ul experimental, Kei Kagami reprezinta un etalon al succesului bazat pe creativitate si executie desavarsita. Colaborarea dintre designerul nipon si YKK a dat nastere unor colectii care respecta libertatea de creatie a artistului dar beneficiaza de sprijinul unei companii cu traditie. Aici gasesti mai multe informatii despre Kei Kagami si colaborarea lui cu YKK.