Decongestionant articular


Descriere Descriere: Este un distilat vegetal pentru ochi din galbenele, muşeţel şi fenicul indicat pentru ochii iritaţi şi inroşiţi.

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de de lei. Prezentare Sinomarin E. Spray nazal decongestionant - Rontis: Sinomarin E.

Are pH, izotonicitate şi osmolaritate perfect compatibile cu ţesutul ocular şi cu lichidul lacrimal. Recomandari: Pentru ochi iritaţi şi inroşiţi in cazul iritarii cauzate, de decongestionant articular, de vant, raze UVA, clor, machiaj, ajuta contra inroşirii restabilind limpezimea.

decongestionant articular medicamente pentru dureri de cap cu osteochondroză

Ingrediente: distilat vegetal din galbenele, muşeţel şi fenicul, clorura de sodiu, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, sodiu edetat, clorura de benzalconiu, apa q. Mod de utilizare: Instilaţi o picatura in fiecare ochi exercitand o uşoara presiune pe corpul flaconului. Dupa utilizare inchideţi bine capacul.

Afomill poate fi utilizat de mai multe ori pe zi. Precautii: Decongestionant articular este indicat numai pentru uz oftalmic.

decongestionant articular

Nu utilizaţi produsul daca ambalajul este deteriorat şi nici dupa data de expirare menţionata pe ambalaj. Nu decongestionant articular ochiul cu extremitatea flaconului sau a fiolei. Evitaţi contactul fiolei sau picuratorului flaconului cu suprafeţele care le-ar putea contamina.

sinovita traumatică a tratamentului articulației genunchiului leziuni ale umerilor

Nu utilizaţi produsul in caz decongestionant articular incompatibilitate cunoscuta la orice component al preparatului. Flaconul multidoza trebuie sa decongestionant articular utilizat in cel mult decongestionant articular zile de la deschidere. Pastraţi produsul ferit de lumina şi sursa de caldura.

decongestionant articular mecanoterapie pentru bolile articulare

Nu lasaţi produsul la indemana copiilor. Nu aruncaţi la intamplare flaconul sau fiola dupa utilizare. Prezentare: flacon 10 ml.

decongestionant articular